Vacatures Contact
Lengkeek Branding

Werk wat ertoe doet, werk met betekenis.

Werken bij Lengkeek

De expert
in jouw
vakgebied

Ons vak is omgaan met mensen. Luisteren, meedenken en adviseren. Het is elke keer weer dankbaar werk om, vaak direct na een impactvolle schade, de gedupeerde bij te staan en te adviseren bij het zoeken naar de best mogelijke oplossing voor zijn of haar situatie. Dit alles in een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent, samen werkt, van elkaar leert. Een familiebedrijf waar een no-nonsense mentaliteit en kwaliteit voorop staat.

Bij Lengkeek werk je om de expert in jouw vakgebied te zijn, of te worden. We zijn dan ook trots om te zeggen dat we veel aandacht steken in persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt iedereen een expert in het expertise-vak. Ook jij kan dit zijn! Word jij onze nieuwe expert? Bij Lengkeek kom je verder!

Word jij onze
nieuwe expert?

Lengkeek Branding

Werken als expert bij Lengkeek?

Als expert bij Lengkeek is natuurlijk geen dag hetzelfde. Onze expert Erwin de Kleijn praat je daar dan ook graag over bij!

‘’Het leuke aan mijn werk als schade-expert is natuurlijk dat geen enkele dag hetzelfde is. Het is geen 9-5 job waarbij je alleen maar op kantoor werkt. Bij mijn eerste kop koffie check ik dan ook meteen mijn agenda voor de dag. Welke routes ga ik vandaag rijden? Ik zie dat er een grote schade op de planning staat in regio Den-Haag. Op locatie heb ik contact met alle betrokken partijen, waarbij het mijn taak is om zowel vanuit het zakelijke, als het menselijke aspect alle betrokkenen zo goed mogelijk verder te helpen. Dit is dan ook meteen waarom ik zo graag bij Lengkeek werk. Door er juist ook voor de gedupeerde te zijn helpen wij de mensen echt verder. Naast de schade behandelen, waardebepalingen en het beoordelen, geeft het menselijke aspect mij dan ook echt die extra diepe laag in het beroep. Schade-expert wordt je niet, dat ben je!’’

Lengkeek Branding

5 redenen om vandaag nog
te solliciteren bij Lengkeek

Hechte, platte organisatie waarbij iedereen elkaar kent;
Ruimte voor proffesionele én persoonlijke groei;
Flexibele werktijden, thuis of op kantoor, alles is mogelijk;
Leuke uitjes, gezellige borrels en mooie events;
Én uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je twijfels?

Neem contact op!
Wij praten graag met je.

Contact

Uitgelichte vacatures

Bouwkundig Taxateur

HBO-niveau |

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van taxatieopdrachten. De opdrachten bestaan voornamelijk uit het...

Lees verder

Vakgroepmanager

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL

De schade ruiken en voelen. Mijn werk is echt nooit saai, eerder dynamisch.

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL

Trainee.

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL

Marketing & Communicatie adviseur

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL

Schade-expert Brand

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL

Iedere dag opnieuw uitgedaagd worden.

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL

Nu kan ik pas echt bijdragen.

Werken bij Lengkeek

LEES VERHAAL