Vacatures Contact
Lengkeek Branding

Iedere dag opnieuw uitgedaagd worden.

Werken bij Lengkeek

IEDERE DAG OPNIEUW UITGEDAAGD WORDEN

 

 

 

Professioneel met mijn werk bezig zijn, processen optimaliseren en daarmee gaan voor kwaliteit. De ruimte krijgen om verantwoordelijkheid te pakken, allemaal zaken waar ik energie van krijg en welke mij blij maken. Ik word iedere dag opnieuw uitgedaagd. De veelzijdigheid in het werk is wat mij zo aanspreekt. Wat Lengkeek naar mijn mening onderscheid is met name het type mensen, we zijn een soort grote familie. Ik denk dat nieuwe mensen zich snel welkom voelen en dat je snel opgenomen wordt in het team.

Dit doe ik:

Ik werk als teamleider secretariaat Expertise en FOE. Vanuit vier kantoren bedienen wij onze opdrachtgevers. Mijn team verleent secretariële en administratieve ondersteuning en werkt met veel plezier nauw samen met de experts van de vakgroepen Brand en CVT. Hierbij is er over de kantoren heen een fijne samenwerking en helpen we elkaar verder als dat nodig is. Samen met mijn team voeren wij met passie en accuratesse ons vak uit en kunnen goed omgaan met werkdruk. Op kantoor zoeken we vaak de connectie met elkaar op, maar ook het thuiswerken hebben we goed op de rit. Ik houd ervan om processen te verbeteren en de zaken zo makkelijk en transparant mogelijk te laten verlopen. Wanneer dit lukt, geeft me dat echt een kick!!!

Daarnaast ben ik betrokken bij project Columbus waarbij we ons richten op de overgang naar het nieuwe werken, namelijk het werken met Promis. Ook neem ik deel aan het team Feniks waarbij we leuke en verbindende activiteiten uitvoeren. Met als kers op de taart een groot personeelsevenement.

Bij Lengkeek krijg ik de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen wat zorgt voor prachtige nieuwe vaardigheden en mogelijkheden. Van elke project steek je wat op en je werkt daarbij nauw samen met veel collega’s, wat een fijn gevoel van verbintenis geeft.

Beatrice Guichelaar – Teamleider Secretariaat Expertise en Front Office