Vacatures Contact
Lengkeek Branding

De schade ruiken en voelen. Mijn werk is echt nooit saai, eerder dynamisch.

Werken bij Lengkeek

DE SCHADE RUIKEN EN VOELEN. MIJN WERK IS ECHT NOOIT SAAI, EERDER DYNAMISC

 

 

 

Mijn naam is Michel Schoon. Binnen Lengkeek ben ik werkzaam als schade-expert bij het team AVB/CVT. Zoals ongetwijfeld bekend, staat AVB voor bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en CVT voor Car, Varia & Techniek. Samen met mijn collega’s binnen dit team behandelen wij alle aansprakelijkheidsschades en technische schades. Vanuit mijn civieltechnische achtergrond, ik ben ingenieur, hou ik mij vooral bezig met uiteenlopende technische aansprakelijkheidsclaims alsmede bouwkundige, civieltechnische schades en begeleid ik infrastructurele projecten.

Zoals velen binnen ons vakgebied heb ik na mijn studie niet bewust gekozen voor schade-expertise. Uiteindelijk ben ik er vanuit de aannemerijwereld ingerold. Het gebeurde, het overkwam mij en, heel eerlijk, ik had nooit gedacht dat het zo’n mooi, aantrekkelijk en dynamisch vak zou zijn.
Ondertussen ben ik als schade-expert ook geregistreerd als NIVRE-re, NIVRE Register Expert. Tot op heden heb ik er geen moment spijt van gehad deze carrièreswitch te hebben gemaakt. Nu al helemaal niet meer sinds ik bij Lengkeek werk.

Als schade-expert wil ik het liefst een schade zelf zien. Voordat er opruimwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden worden gestart, wil ik van de schade een goed beeld krijgen; de schade ruiken en voelen. Ik vind mijn werk nooit saai, eerder dynamisch. Geen twee schades zijn hetzelfde. De ene dag sta je bij een, door een leidingbreuk, ondergelopen kelder van een flatgebouw met een groot aantal gedupeerden, de volgende dag hou je je bezig met een ingestorte bouwkuip. Een geplande kantoordag kan plotsklaps veranderen in een inspectie van een schade.
Die grote diversiteit, continu snel schakelen en steeds weer zelfstandig de juiste keuzes maken, zorgen dat geen dag, geen situatie hetzelfde is. Wij blijven betrokken bij al onze opdrachten en streven altijd naar het hoogst haalbare. Bovenal doen wij er alles aan onze klanten én gedupeerden naar alle tevredenheid te helpen. Daarvoor gaan wij graag net een stapje verder!

Onderzoek naar de schade-oorzaak en schade-omvang voer ik zelfstandig uit waarbij objectiviteit altijd vooropstaat. Kortom, “het is zoals het is, niet meer en niet minder”.
Wat plezierig is bij Lengkeek en ‘ons’ team is dat wij een zeer grote mate van vrijheid hebben. Natuurlijk houden wij rekening met elkaar, maar ik kan en mag de uitvoering van mijn werkzaamheden eigenlijk altijd zelfstandig indelen. Iedereen houdt rekening met elkaar, met het team. Het team moet altijd optimaal functioneren.

Alles binnen Lengkeek is gewoon goed geregeld. Een hele mooie club om voor te werken. Er kan en mag veel en wij zijn met zijn allen, niet alleen mijn team, gewoon een top club. Een organisatie die met liefde voor het vak al het werk goed en professioneel doet. Wij doen er werkelijk alles aan onze klanten én hun klanten naar volle tevredenheid te helpen.

Wat zo fijn aan Lengkeek is dat naast alle vrijheid die je hebt er volop kansen en mogelijkheden zijn om door te groeien in je functie. Ook daarom is Lengkeek gewoon een mooie club met liefde voor het vak!

Ons team is altijd op zoek naar goede, enthousiaste, nieuwe medewerkers. Dus als mijn verhaal je aanspreekt, solliciteer dan bij ons en wellicht ben jij straks onderdeel van ons team: het ABV/CVT team van Lengkeek!
Bel ons op 088 554 00 00 of stuur een mail naar mijn collega van HR: hr@lengkeek.nl

Ook werken bij Lengkeek en benieuwd geworden naar het team van Michel? Solliciteer dan via de volgende link: www.lengkeek.nl/vacatures

Ing. Michel Schoon NIVRE-re, Schade-expert