Vacatures Contact
Lengkeek Branding

Schade-expert Brand

Werken bij Lengkeek

GEEN DAG HETZELFDE

 

 

 

Werken bij LENGKEEK is voor mij een soort verlengstuk van wie ik in mijn dagelijks leven graag wil zijn. Het is het in de dagelijkse praktijk het verschil kunnen maken voor mensen die onverwachts geconfronteerd zijn met (vaak) een impactvolle situatie in hun leven. Het is steeds weer zoeken naar passende oplossingen en in veel gevallen goed samenwerken met een groep fijne en betrokken collega’s. Kortom een prachtige uitdaging en een dankbare taak waar ik elke dag weer met veel plezier aan mag werken!

 

Dit doe ik:

Als bouwkundig schade-expert bij LENGKEEK mag ik mij dagelijks richten op het onderzoeken, beoordelen en vaststellen van de meest verschillende schades aan de meest verschillende bouwwerken. Van appartement tot boerderij en van fabriekscomplex tot tussenwoning en alles wat daar tussen zit. Het mooiste van ons vak vind ik dat ik bij het zoeken naar een goede oplossing voor/namens de verzekeraar ook juist de verzekerde weer op weg kan helpen met het herstel! Letterlijk en figuurlijk dus LENGKEEK VERDER in de praktijk brengen!

Daarnaast heb ik vanuit de commercie steeds meer rechtstreeks contact met onze opdrachtgevers en mag ik fungeren als het aanspreekpunt voor diverse vaste opdrachtgevers. Hierdoor ben ik ook commercieel heel betrokken bij ons bedrijf en heb ik vaak het gevoel te mogen werken al een kleine ondernemer binnen het familiebedrijf!

 

Blijven ontwikkelen.

Er valt altijd en elke dag nog enorm veel te leren! Elk dossier is weer een nieuw leermoment over het omgaan met de verzekerde en het correct vaststellen van een schade. Daarbij mag ik mij NIVRE-re noemen, wat maakt dat de nodige opleidingen en cursussen al zijn gevolgd, maar zeker ook waarborgt dat ik mij blijf ontwikkelen en cursussen blijf volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de schadebranche. Gelukkig krijg ik bij Lengkeek de vrijheid en alle mogelijkheden om mij te blijven ontwikkelen.

Dit alles maakt dat ik met veel plezier mijn werk doe bij LENGKEEK en een mooie toekomst tegemoet zie!

Erwin Altena – senior schade-expert Brand (bouwkundig)