Vacatures Contact
Lengkeek Branding

Vrijblijvend koffie drinken met onze HR specialist?

Een dynamische baan, flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling

Wat bieden we jou?

Je komt natuurlijk niet voor niets bij Lengkeek werken. Uiteraard verdien je een goed salaris, ontvang je een 13e maand en vakantietoeslag. We hebben een fijne pensioenregeling. Maar omdat we snappen dat jij je keuze voor een nieuwe werkgever niet alleen baseert op wat je maandelijks overgemaakt krijgt op je rekening, vertellen we je graag meer over wat Lengkeek te bieden heeft.

Bij Lengkeek kom je verder. Niet alleen hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar voelt het werken bij Lengkeek echt als een familie. Onze kernwaarden staan dan ook altijd centraal en daar hechten we veel waarde aan.

 • Betrokkenheid: bij Lengkeek voelt iedereen zich in grote mate betrokken. Zowel op proffesioneel als op persoonlijk vlak zul je altijd met collega’s samen het verschil maken.
 • Humor & plezier: dit alles natuurlijk met een grote dosis humor en plezier, waar we veel waarde aan hechten. Het moet natuurlijk wel leuk blijven!
 • Eerlijk: maar wel zullen we altijd eerlijk met elkaar omgaan. In onze dienstverlening geeft eerlijkheid en zekerheid een veilig gevoel.
 • Behulpzaam; en daarin zullen onze collega’s altijd voor elkaar klaar staan.
 • Samenwerken; en samenwerken om zo tot de best mogelijke resultaten te komen. Bij Lengkeek zijn we niet alleen een team, maar dus ook familie.

Arbeidsvoorwaarden

We zetten onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor je op een rij:*

 • Uiteraard een goed salaris;
 • een 13e maand en 8% vakantietoeslag;
 • jaarlijks een salarisverhoging (zolang je ruimte hebt in de schaal);
 • een heel goede pensioenregeling;
 • een thuiswerkvergoeding;
 • reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding
 • fietsplan voor een nieuwe (elektrische) fiets

*Uiteraard verschilt het per vacature of er nog aanvullende arbeidsvoorwaarden geldt.

Flexibel werken

Bij Lengkeek werken we (afhankelijk van welke functie) plaats- en tijdsonafhankelijk. Dit houdt in dat we altijd flexibel zijn en grotendeels zelf de regie hebben over het invullen van onze werkdagen.

We werken gemiddeld 40% thuis en 60% op kantoor. Op basis van een fulltime functie komt dit neer op zo’n twee dagen kantoor, en drie dagen thuis. Hiermee zorgen we voor een goede werk-privé balans.

We hebben onze kantoren zo ingericht dat het een fijne plek is voor ontmoetingen. We hebben vier kantoren in Nederland om er voor te zorgen dat er altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt is. Ook onze kantoren blijven in ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat Lengkeek een interessante plek voor jou blijft om te werken.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

We nemen jouw ontwikkeling heel serieus en willen je volop ruimte bieden om jezelf te blijven ontwikkelen. Naast de opleidingen binnen de branche, denk hierbij aan je WFT of Nivre register certificaat, staan we altijd open voor persoonlijke of vakinhoudelijke trainingen of cursussen. We vinden het namelijk belangrijk dat je een goede en zinvolle bijdrage kan leveren aan de arbeidsmarkt.

Voor loopbaanadvies kun je altijd terecht bij jouw manager of leidinggevende. We bieden veel faciliteiten maar verwachten wel dat je hierin zelf de regie pakt.

Fijne werkplek

Lengkeek heeft vier kantoren verspreid over het hele land, om zo altijd dichtbij jou en de opdrachtgever te zijn. De faciliteiten verschillen per kantoor, maar we zijn continu in ontwikkeling om jou van de beste diensten die een kantoor kan bieden te voorzien. Waar je in Eindhoven jouw vers gemalen koffie beneden in de koffiebar kunt halen, stap je in Amsterdam straks zo uit in hartje-centrum Amstelveen.

We werken gemiddeld 40% thuis en 60% op kantoor. Op basis van een fulltime functie komt dit neer op zo’n twee dagen kantoor, en drie dagen thuis. Hiermee zorgen we voor een goede werk-privé balans.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid van het inrichten van een fijne thuiswerkplek. Hiervoor mag je via onze eigen webshop middelen aanschaffen, zodat je hier zelf niet in hoeft te voorzien.

Events en borrels

Lengkeek staat ook bekend van onze halfjaarlijkse events, waar we zeker niet teleurstellen! Het event-team weet iedere keer weer te verrassen met grootste events, waar vooral het thema; ‘niets moet, alles mag’ naar voren komt. Daarnaast hebben onze kantoren geregeld gezellige kantoorborrels. Zo blijven we altijd in verbinding met elkaar.

Kopje koffie?

Neem contact op!
Wij praten graag met je.

Stuur een aapje