Vacatures Contact
Lengkeek Branding

Over ons

In een onvoorspelbare wereld heeft iedereen behoefte aan zekerheid. Lengkeek zorgt dat je de vrijheid houdt om te doen waar je hart ligt. Maar mocht onverhoopt de wereld op z’n kop blijken te staan, dan geven we mensen de kracht en zekerheid om altijd verder te gaan, elke dag weer. Dat is Lengkeek Verder. Werk wat er toe doet, werk met betekenis.

Werk wat er toe doet, werk met betekenis.

Lengkeek Branding

Het werk van de Feniks

Onze Feniks staat symbool voor Lengkeek Verder. Het laat zien dat als alles in brand lijkt te staan, wij ervoor zorgen dat je kunt herrijzen. Elk verhaal is voor ons van onschatbare waarde. We weten namelijk als geen ander wat voor impact deze verhalen hebben op de mensen erachter. We staan daarom voor een persoonlijke aanpak en denken mee met de gedupeerden. We maken de belofte van de verzekeraar waar en zorgen dat de verzekerde verder kan.

Een hechte Organisatie

Ons vak is omgaan met mensen. Luisteren, meedenken en adviseren. Het is elke keer weer dankbaar werk om, vaak direct na een impactvolle schade, de gedupeerde/verzekerde bij te staan en te adviseren bij het zoeken naar de best mogelijke herstelwijze en/of oplossing voor zijn/haar situatie. Dit alles in een hechte organisatie waar iedereen elkaar kent, samen werkt, van elkaar leert. Een familiebedrijf waar een no-nonsense mentaliteit en kwaliteit voorop staat.

Lengkeek Branding

We staan voor een persoonlijke
aanpak en denken mee met
de gedupeerden.
Dat is Lengkeek Verder.