Vacatures Contact
Lengkeek Branding

Starter of eens
een nieuwe richting proberen?

Bij Lengkeek kom je verder!

Jouw
toekomst
Bij lengkeek.

Jij staat bij ons centraal

Bij Lengkeek begrijpen we dat je ergens moet beginnen. Of je nu starter bent of midden in het leven staat en gewoon toe bent aan iets nieuws, bij Lengkeek helpen we je graag daar te komen waar jij wilt staan.

We reiken je graag alle tools aan om alles uit jouw baan te halen. Zo krijg je veel invloed over hoe je jouw baan vormgeeft, een hybride werkomgeving waar ideeën en initiatieven worden aangemoedigd en daarnaast een groot scala aan opleidingen en trainingen op zowel professioneel als persoonlijk level. Zo bieden we diverse traineeships aan voor onze afdeling T&I, en hebben junior experts te gelegenheid om bij ons hun Nivre-RE titel te behalen. Samen werken we aan Lengkeek Verder.

We zijn op zoek naar uiteenlopende vakspecialisten met verschillende achtergronden en talenten, die elke dag het verschil willen maken. Je kunt bij ons in de volgende vakgebieden aan de slag;

  • Schade-expertise
  • Taxatie & Inspectie
  • Secretariaat
  • Staf Ondersteuning

Impact maken
met jouw specialisme!

Lengkeek Branding

Over 5 jaar sta je hier:

Nu wellicht een bouwopzichter, straks een gecertificeerd Nivre register expert. Nu nog werkzaam in de horeca? Straks misschien wel teamleider van het secretariaat, dagelijks tientallen experts bijstaande. Of je nu net pas op de arbeidsmarkt komt kijken, of al enkele jaren bezig bent – het schade-expertise en taxatie vak kan voor velen een nieuwe uitdaging zijn! Met het in-house opleidingstraject word je altijd door ervaren specialisten aan de hand meegenomen, om zo alles uit het vak te halen. Hierdoor leren onze mensen iedere dag van elkaar. Zo ben jij straks de senior waar anderen wellicht weer van kunnen leren!

Doorgroeimogelijkheden

Binnen Lengkeek is er volop mogelijkheid om door te groeien. Zowel binnen de afdelingen als daarbuiten is er altijd ruimte voor groei. We gaan dan ook graag het gesprek aan met onze mensen om zo ieders ambitie waar te maken. Je krijgt bij ons veel ruimte om initiatief te nemen, verbeteringen aan te dragen en jezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk al onze vacatures hier.

Meewerkstage of afstuderen

Lengkeek heeft regelmatig plek voor hbo-studenten die via een meewerkstage werkervaring op willen doen. Ook komen we graag in contact met studenten die een afstudeerstage zoeken. Op dit moment bieden de volgende afdelingen een stageplek aan:

  • T&I
  • Marketing & Communicatie (ieder halfjaar ruimte voor 1 leerling)

Stuur jouw open sollicitatie naar hr@lengkeek.nl.

Kopje koffie?

Neem contact op!
Wij praten graag met je.

Contact